Horny amateur ariella22 (23)

Actions

Information

ariella22 (23)

Message from ariella22

Hallo) Mijn naam is Mira) In mijn jeugd was ik heel lief en het laatste kind, en nu ben ik opgegroeid als een vrouwelijk en onderdanig meisje) Ik heb onlangs gestudeerd voor architect, maar nu werk ik niet van beroep) In mijn vrije tijd dans ik op hakken

Personal data from ariella22

Name: ariella22
Age: 23
City: Amsterdam
I speak: EN
Build: slank
Hair color: rood
Eye color: blauw
Appearance: blank

My interests

I like to eat lief meisje houdt van snoep) and to drink Ik hou van water en kruidenthee) koolzuurhoudende dranken lijken mij niet lekker en gezond). My hobbies: Ik was dol op volleybal, bloemschikken en tekenen op school) maar op 17-jarige leeftijd leerde ik dansen en naar de sportschool gaan en nu verdwijn ik daar altijd). My favorite music is Ik hou van eenvoudige en lichte muziek). I am bisexueel and I think Nadat ik in mijn jeugd de film 'Blue Lagoon' had gezien, werd ik verliefd op het beeld van een gekrulde, gebruinde en donkerharige man) are hot. Do you want to know more about me?

My intemate information

My favorite position is doggy style, en wees er bovenop and my favorite spots are . What I like about men Ik vind erg verleidelijke sleutelbeenderen, brede schouders en een goed gedefinieerde kin, wat in mi. Piercings: ja. Relationship: nee. Do you have a sex question for me?

More about me

I am blank. My character: Ik ben altijd heel nederig en aardig geweest). My zodiac is . What I like about me: voorheen had ik veel complexen over mijn uiterlijk, maar ik heb hier lang aan gewerkt en nu kan ik v. My lifes purpose is: breng schoonheid in deze wereld. My motto is: je gedachten creƫren je realiteit. Do you chat a lot? ja. Do you smoke? nee. My turn-off is . Do you want to tell me something?

Photos
Send message

Share this profile

Photos All photos

Suggestions for you